Servicii de Transport

Flota dedicata

O solutie de transport dedicat ofera clientilor o capacitate fixa de vehicule / semiremorci la dispozitia lor, in anumite conditii. Utilizarea unei flote permanente intr-un sistem bine pus la punct, confera cateva avantaje clare cum ar fi:

 • solutii “tailor-made”
 • servicii testate calitativ
 • organizarea unui flux intern optimizat in cadrul proceselor de achizitie si desfacere
 • reducerea costurlor generate de achizitia de solutii de transport tip “one way” de pe piata spot
 • reducerea timpilor de asteptare la incarcare / descarcare si implicit evitarea unor costuri sumplimentare
 • posibilitatea de a folosi aceasta solutie de transport de mare capacitate in interiorul fabricii (in sistem “depozit pe roti”) sau pe rute rapide de maxim 100 km

Aceasta solutie este oferita doar pe baza de contract pe termen de minim 1 an, structura de tarife pe acest segment fiind rezultatul unei analize temeinice a cerintelor Dvs, in urma careia vom putea spune impreuna daca o astfel de solutie este fezabila pentru business-ul Dvs. BASAROM efectueaza transport marfa in Romania si International. BASAROM este o societate ce a fost infiintata in 1994, ca raspuns la cerintele pietei in ceea ce priveste transportul rutier de marfa. Am castigat respectul clientilor nostri prin serviciile de calitate pe care le oferim.

Cerere cotatie – servicii de transport

Gata… sunteti la un pas de o colaborare cu BASAROM!

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa completati cu atentie chestionarul de mai jos, cu date reale si corecte, apasati apoi butonul “trimiteti cererea” si in cel mai scurt timp veti fi contactat de unul din reprezentantii departamentului nostru comercial pentru a stabili toate detaliile necesare intocmirii unei oferte.

basarom truck

Serviciile oferite:

 • Va oferim transport intern si international in Europa, in cele mai bune conditii!
 • Punem accent pe faptul ca transportul e un lucru util in afaceri, si de accea suntem dornici sa va oferim cele mai bune servicii de transport, care sunt recunoscute atat pe plan national cat si pe plan international.
 • Detinem camioane perfect echipate si adaptate pentru orice necesitate si reusim sa ne perfectionam, prin fiecare serviciu oferit.
 • Detinem o echipa de profesionisti, dornica sa va asculte si sa va ofere sfaturi!
 • Parcul nostru auto detine si servicii de consultanta, pentru a fi mereu informat in legatura cu modalitatea de transport, preturi, distanta, etc.
 • Prin Basarom Prodcom alegeti un pachet complet de servicii, de care va puteti bucura de profesionalism si incredere.
 • Solutii ideale pentru transport intern si international de marfuri, aproape de dumneavoastra, cu incredere!

Transport intern si international de marfa:

– transport cu camioane de 22 tone cu prelata, avand urmatoarele dimensiuni: L-13.6m, l-2.5m, H-2.7m, masa total maxim admisa-22-24 tone;

In functie de caracteristicile marfii, organizam impreuna transportul, alegand cea mai buna solutie in ceea ce priveste timpul de tranzit si costul transportului de marfa. Pentru marfurile care nu necesita un camion exclusiv va asiguram transportul in regim grupaj, tinand cont de insusirile marfii dumneavoastra cum sunt: lungime, inaltime,  greutate, latime,  marfa pe palet, marfa vrac, marfa la sac, etc. Daca timpul de tranzit al marfii este esential pentru dumneavoastra va punem la dispozitie transport marfa in regim expres, asigurandu-va un transport rapid in conditii optime de tranzit si cost. Pentru mai multe detalii referitor la serviciile noastre va rugam sa ne apelati la numerele de telefon din pagina de Contact.

Doriti sa deveniti partener Basarom?

Nimic mai simplu sau mai rapid. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa completati cu atentie formularul de mai jos, cu date reale si corecte. In cel mai scurt timp veti fi contactat de unul din reprezentantii departamentului nostru comercial, pentru a stabili detaliile viitoarei colaborari.