DESPRE NOI

S C BASAROM PRODCOM SRL s-a infiintat in anul 1994 cu obiectul de activitate principalTransport rutier de marfuri intern si international cu un capital initial de 18.580 LEI materializat intr-un camion. Ulterior societatea si-a completat obiectul de activitate cu comertul cu amanuntul pentru asigurarea unui capital de lucru permanent cu costuri reduse.

Capitalul social al societatii este in prezent de 500.000 RON, si este detinut in totalitate de catre asociatul unic Pislaru Gabriel.

Rezultatele financiare ale companiei au fost de la infiintare pana in prezent pozitive,  profitul realizat fiind lasat la dispozitia companiei pentru dezvoltare.

  PUNCTELE DE LUCRU ALE SOCIETATII

  • sediul social al societatii este in Bacau strada Republicii 138;
  • in strada Republicii nr 31-magazine comercializare cu amanuntul preponderent produse alimentare, bar si spatiu inchiriat;
  • in strada Republicii 138 – SERVICE AUTO si SHOW ROOM pentru comercializarea masini noi si second hand ( folosite ).
  • in cartierul Izvoare( parcul auto).

  Dezvoltare

Societatea a dezvoltat noi activitati compatibile cu cerintele pietii. Astfel pe langa activitatile principale de transport si comert, la finele anului 2008 a deschis un nou punct de lucru in strada Republicii 138 Bacau, respectiv SERVICE AUTO, SHOW ROOM si STATIE I T P dotate cu echipamente tehnologice de ultima generatie, cu personal calificat – care asigura servicii tehnice de calitate pentru societati comerciale, autoritati publice si populatie.
In cadrul societatii, functioneaza si un departament de confectii metalice si constructii hale industriale pe structura metalica si panouri sandwich.
Echipa de constructori este bine pregatita si poate raspunde oricarei provocari, atat din domeniul industrial cat si civil.
Compania a dezvoltat relatii comerciale importante si profitabile cu societati producatoare de bunuri destinate exportului precum si cu societati importatoare de bunuri. In domeniul prestarilor de servicii auto – ca activitate relativ noua – societatea se afla in faza de formare a unui portofoliu de clienti.
Relatiile comerciale ale societatii cu partenerii de afaceri au la baza contractele comerciale si comenzile ferme ale beneficiarilor serviciilor noastre.

DSC01845
DSC01710
DSC01821
DSC01807